Cel mai mare spectacol aviatic din țară, BIAS 2023, va avea loc pe Aeroportul Băneasa, din Capitală8Foto© observatornews.ro

Cel mai mare spectacol aviatic din țară, BIAS 2023, va avea loc pe Aeroportul Băneasa, din Capitală

, 10 știri, 21 vizualizări

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI - Peste 100 de mii de persoane sunt așteptate mâine la cel mai mare spectacol aviatic din țară. BIAS 2023 va avea loc pe Aeroportul Băneasa, din Capitală, și va dura în jur de 10 ore. Organizatorii atrag, însă, atenția oamenilor să vină pregătiți pentru căldura de afară și să folosească mijloacele de transport în comun, în condițiile în care în zonă va fi foarte aglomerat.

Alex Lancuzov vine cu detalii: ”A 13-a ediție a BIAS a început în această dimineață cu antrenamentele deschise publicului și cu expoziția generală de aviație pe platforma ROMAERO de la Băneasa. Mâine, peste 100 de piloți vor avea demonstrații de excepție la Băneasa, spune George Rotaru, directorul Aeroclubului României.

George Rotaru: ”Vom avea mâine peste zece ore de zbor continuu. Începem cu cele mai mici aeronave, motoparapantele, și vom avea în evoluție inclusiv avioane mari de transport, foarte multe aeronave de acrobație, în formație și individuale.”