Cel puțin 15 morți în Sri Lanka, într-un asalt împotriva unor jihadiști6Foto1Video© stirileprotv.ro

Cel puțin 15 morți în Sri Lanka, într-un asalt împotriva unor jihadiști

, 14 știri, 17 vizualizări

Cel puțin 15 oameni au murit, printre care șase copii, în timpul unui asalt al forțelor de securitate din Sri Lanka împotriva unor presupuși jihadiști. Atacul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. 'Alți trei bărbați' au fost găsiți morți în afara casei, fiind vorba, probabil, tot despre kamikaze, a explicat poliția.

Asaltul a fost dat după un schimb de focuri care a durat mai mult de o oră, a precizat purtătorul de cuvânt al armatei, Sumith Atapattum potrivit Agerpres. Poliția și armata au comunicat că un civil a murit în acest schimb de focuri. Vineri, poliția a anunțat că a confiscat 150 batoane de dinamită și un drapel al SI, în cursul unei percheziții într-un oraș din apropiere, Sammanthurai.

Potrivit anchetatorilor, în același loc ar fi fost înregistrat mesajul video de revendicare a atentatelor din ziua Paștelui catolic, soldate cu 253 de morți. Autoritățile din Sri Lanka au revizuit, joi, bilanțul victimelor înregistrate în atentatele comise în duminica Paștelui catolic, anunțând că au fost ucise 253 de persoane și nu 359 cum s-a anunțat anterior.