Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Therapy Dent – aducem relaxarea în stomatologie prin psihoterapie4Foto1Video© zf.ro

Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Therapy Dent – aducem relaxarea în stomatologie prin psihoterapie

, 4 știri, 12 vizualizări

Therapy Dent aduce relaxarea în stomatologie pentru românii cu frică de dentist. Prin folosirea psihoterapiei și a meditației ghidate, dar și a laserului de ultimă generație care înlătură durerea în intervențiile stomatologice, Therapy Dent ajută românii să scape de anxietate și frică înainte și în timpul procedurilor dentare.

Therapy Dent este prima clinică de stomatologie din România care folosește psihoterapia și meditația ghidată pentru a scăpa românii de frica de dentist. Deschisă în București în 2023, clinica și-a propus astfel să crească rata de prevenție a problemelor dentare. Nevoia de relaxare în stomatologie este tot mai mare, frica de dentist aflându-se printre motivele principalele pentru care mulți români nu merg la stomatolog. România este și pe ultimul loc din UE în ceea ce privește numărul de vizite la stomatolog, potrivit Eurostat.

Astfel, Therapy Dent a dezvoltat un concept unic, după o investiție de 400.000 de euro în dotarea cu echipamente moderne (laser Lite Touch, microscop endodontic, fiziodispenser etc.), dar și în amenajarea interioară a clinicii, pentru a crea o atmosferă relaxantă și pentru a înlătura sentimentele de teamă, anxietate și stres pentru pacienți. Clinica a fost fondată de dr.