Celine Dion, apariție surpriză la gala Premiilor Grammy 2024. Cântăreața, diagnosticată cu o tulburare neurologică rară și incurabilă5Foto© money.ro

Celine Dion, apariție surpriză la gala Premiilor Grammy 2024. Cântăreața, diagnosticată cu o tulburare neurologică rară și incurabilă

, 6 știri, 36 vizualizări

Cântăreața canadiană Celine Dion a avut prima apariție publică din ultimele trei luni, duminică seara, când a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a înmâna premiul "Albumul anului".

Veterana muzicii pop Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o patologie neurologică rară ce îi afectează mușchii, motiv pentru care s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor. Ea a revenit, însă, duminică, urcând pe scena galei Grammy Awards din Los Angeles pentru a prezenta premiul "Albumul anului".

La urcarea pe scenă, alături de fiul ei Rene-Charles Angelil, în vârstă de 23 de ani, Celine a fost ovaționată în picioare. Ea a mulțumit publicului pentru primirea călduroasă, spunând: "Și eu vă iubesc. Sunteți frumoși. Când spun că sunt fericită să mă aflu aici, chiar vorbesc din suflet".