Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București își majorează capitalul social cu 14,6 mil. euro pentru dezvoltarea afacerii© a1.ro

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București își majorează capitalul social cu 14,6 mil. euro pentru dezvoltarea afacerii

, 5 știri, 8 vizualizări

”Centrul de tehnologie DB Global Technology, lansat în urmă cu aproape șase ani la București, a determinat Deutsche Bank AG să investească în continuare în dezvoltarea acestuia”, se arată într-un comunicat.

Centrul realizează aplicații financiare pentru platforma globală a băncii.

“Creșterea capitalului DB Global Technology reafirmă angajamentul Deutsche Bank pentru România, o economie care a confirmat și depășit estimările noastre inițiale în ceea ce privește potențialul industriei informatice, existența unui flux robust de specialiști pregătiți cât și o calitate superioară a infrastructurii informatice”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank în România.

De la înființare, DB Global Technology a derulat un număr total de 700 de proiecte IT, având o valoare globală de peste un miliard de euro, constând în soluții inovatoare de tehnologie a informației si aplicații software, realizate de cei peste 900 de specialiști, angajați și colaboratori.