CFR Cluj transferă de urgență! Dan Petrescu vrea un mijlocaș la închidere8Foto© video.gsp.ro

CFR Cluj transferă de urgență! Dan Petrescu vrea un mijlocaș la închidere

, 16 știri, 59 vizualizări

- Răzvan, tu nu ești tipul de antrenor ca Dan Petrescu, mai temperamental.

- Chiar și aseară am participat la o discuție destul de aprinsă cu oameni care se pricep la fotbal și se vorbea despre antrenori. Am ajuns la Dan Petrescu! Dan este un antrenor care își pune o amprentă foarte puternică asupra echipelor la care merge.

- Putem să discutăm o sută de mii de zile despre stil, despre cum joacă, că e ofensiv sau defensiv, că e așa și pe dincolo. Cel mai important pentru un antrenor este să reușească să creeze o anumită stare de spirit. O anumită mentalitate! El a creat o mentalitate de muncă și datorită acesteia CFR este echipa care câștigă campionatul. Lumea să-și dea seama că aia e echipa lui!

- Domnu' Ovidiu, Dan așa s-a comportat mereu! E pasiunea lui foarte mare pentru fotbal, iar pe de altă parte cred că intervin mentalitatea de învingător și dorința nebună pe care nu o poate controla. Sunt mulți antrenori cu aceeași mentalitate, dar au alt control. El nu se poate controla, e înnebunit să câștige! Apoi, este o presiune pe care o pune nu doar asupra arbitrilor, ci și a adversarilor, inclusiv a propriilor jucători. El o face deliberat, dar devine un automatism, un reflex.