Chefi la cuțite, 28 mai. Prima confruntare pe echipe7Foto1Video© a1.ro

Chefi la cuțite, 28 mai. Prima confruntare pe echipe

, 11 știri, 19 vizualizări

Așa se face că mâine seară, fiecare jurat va sta la bancul de lucru alături de una dintre cele trei familii alese în sezonul special: "Am mari emoții!", mărturisește chef Cătălin. Lupta se va da între familia Bucci, din echipa mov condusă de chef Sorin Bontea, familia Burlacu, parte din echipa galbenă a lui chef Florin Dumitrescu, și familia Dinh, aliații în roșu ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

Pentru prima dată, în bucătăria Chefi la cuțite vor lupta și doi juniori, o mică "bucătăreasă" de doar doisprezece ani, pasionată de cofetărie, ce va purta cu mândrie tunica galbenă a lui chef Florin și un băiat de doar zece ani, ce moștenește talentul culinar al mamei sale și va găti împreună cu aceasta în tunică roșie.

Deși toate cele trei echipe ce vor intra în luptă marți seară sunt unite de aceeași pasiune - gastronomia, și fiecare dintre acestea se poate lăuda cu experiență în domeniu, Minh Dinh din echipa roșie are avantajul de a-l cunoaște îndeaproape pe juratul ce îi va fi mentor pentru a doua oară în acest show, Cătălin Scărlătescu.