Chefi la cuțite, record de audiență cu ediția de ieri. Campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă, gătește pentru chefi diseară4Foto© observatornews.ro

Chefi la cuțite, record de audiență cu ediția de ieri. Campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă, gătește pentru chefi diseară

, 4 știri, 24 vizualizări

În seara aceasta, preselecțiile continuă cu momente speciale: jurații se întâlnesc cu campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă. Iar în arena amuletei, invitata la degustare este Nico, artista pregătită să le ofere un mini-recital celor trei Chefi la momentul verdictului.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:28 – 23:29, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 10.1 puncte de rating și o cotă de piață de 31.6%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.3 puncte de rating și o cotă de piață de 16.6%.

Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.9 puncte de rating și 22.6% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 5.6 puncte de rating și 14.2% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.9 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.4 puncte de rating și 16.4% cotă de piață.