Chirurg de la Spitalul Floreasca, urmărit penal7Foto© stirileprotv.ro

Chirurg de la Spitalul Floreasca, urmărit penal

, 17 știri, 4 vizualizări

​Medicul Sorin Păun, chirurg în cadrul Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, este urmărit penal pentru purtare abuzivă, fiind acuzat că, în timpul unei operații, în urma unei dispute cu echipa care îl asista, a scos un electrocauter din plaga unei paciente aflată pe masă și l-a înțepat pe un coleg medic. Femeia pentru care fusese folosit instrumentul avea hepatită.

„În fapt, s-a reținut că la data de 06.03.2020, aflându-se la Spitalul Clinic de Urgență București, în timp ce efectua o intervenție chirurgicală asupra unei paciente, în calitate de medic chirurg la Secția Chirurgie II din cadrul Spitalului Clinic de Urgență București, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, inculpatul a adresat injurii și expresii jignitoare medicilor din cadrul echipei operatorii.

Pe parcursul intervenției chirurgicale, inculpatul a înțepat cu electrocauterul scos din plaga pacientei un medic din echipa operatorie, provocându-i leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, unitate care instrumentează acest dosar, citat de News.ro.