Christina Verchere, încă patru ani la conducerea OMV Petrom4Foto© romanialibera.ro

Christina Verchere, încă patru ani la conducerea OMV Petrom

, 7 știri, 29 vizualizări

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a acordat, în ședința de joi, noi mandate unor membri ai Directoratului companiei, cu o durată de patru ani, începând din 17 aprilie 2019, până pe 16 aprilie 2023, respectiv Christinei Verchere, director general executiv și președinte al Directoratului, lui Peter Zeilinger, responsabil pentru activitatea de Upstream, lui Radu Caprau, responsabil pentru activitatea Downstream Oil, și lui Franck Neel, responsabil pentru activitatea Downstream Gas.

Totodată, potrivit unui comunicat al companiei, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a confirmat decizia din 26 aprilie 2018 de a o numi pe Alina-Gabriela Popa în funcția de director financiar și membru al Directoratului, cu un mandat de patru ani, în aceeași perioadă.

"Consiliul de Supraveghere îi mulțumește lui Stefan Waldner pentru angajament și pentru contribuția la succesul companiei. Totodată, Consiliul de Supraveghere îi urează bun-venit Alinei-Gabriela Popa pe poziția de director financiar al companiei", se spune în comunicat.