Cinci ani de închisoare pentru șoferul teribilist care în 2015 a pus în pericol viața unui alt șofer în zona Fântânii Miorița din Capitală4Foto2Video© stirileprotv.ro

Cinci ani de închisoare pentru șoferul teribilist care în 2015 a pus în pericol viața unui alt șofer în zona Fântânii Miorița din Capitală

, 10 știri, 30 vizualizări

Iulian Șerban Sănducu, șoferul unui Volkswagen Touareg care în 2015 a șicanat și a lovit în trafic un autoturism Dacia Logan, în zona fântânii Miorița din Capitală, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la cinci ani închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat. Inițial, el fusese achitat.

Ca pedeapsă complementară, bărbatul nu are voie să mai conducă un autovehicul pe o perioadă de cinci ani, după ce iese din închisoare, fiindu-i confiscat și autoturismul, scrie Agerpres. De asemenea, el trebuie să plătească 14.000 de euro către patru părți vătămate. Până la plata acestei sume, judecătorii au pus sechestru pe o casă și un teren care îi aparțin șoferului.

Inițial, la Tribunalul București, Iulian Șerban Sănducu a fost achitat de judecători, însă Curtea de Apel a admis apelul procurorilor și a decis ca șoferul să primească cinci ani închisoare, decizia fiind definitivă.