Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon Survivor România6Foto1Video© cancan.ro

Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon Survivor România

, 11 știri, 322 vizualizări

Da, pronosticurile făcute pe social media s-au adeverit în privința cântăreței Elena Ionescu, aflată printre finaliștii “Survivor România”! Vedeta a fost cea mai votată în cadrul ultimei ediții a emisiunii de la Kanal D, iar Emanuel Neagu a urmat-o în acest clasament. Pe locul 3 s-a aflat Iancu Sterp, iar pe locul 4, Lilia Crudu, alias Lola. În rândurile de mai jos, veți afla câteva aspecte importante despre câștigătoarea primului sezon “Survivor România”, moderată de prezentatorul Dan Cruceru.

În vârstă de 32 de ani, Elena Ionescu s-a născut în Caracal, unde a absolvit cursurile Colegiului Național “Ioniță Asan”. După ce a venit în București, ea și-a continuat studiile artistice cu profesori de canto și instructori de dans. Înainte să devină solista trupei Mandinga, tânăra a participat la foarte multe concursuri, festivaluri și emisiuni TV, printre care se numără: “Atenție se cântă” de pe TVR2; “Sunetul muzicii” de la TVR Craiova. Ea a câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modelling în Craiova.

Cântăreața Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006, bruneta a devenit vocea formației Mandinga. Colaborarea ei s-a încheiat după 10 ani. Din 2016, artista are o carieră solo, iar apropiații și fanii au susținut-o necondiționat.