Cine este Erika Isac, artista care a lansat melodia „Macarena”. A participat la „X Factor” și l-a impresionat pe Ștefan Bănică6Foto1Video© cancan.ro

Cine este Erika Isac, artista care a lansat melodia „Macarena”. A participat la „X Factor” și l-a impresionat pe Ștefan Bănică

, 9 știri, 27 vizualizări

Marian Godină este cunoscut pentru reacțiile lui acide. De această dată, polițistul a creat melodia „Macarena”, lansată de Erika Isac. Piesa a ajuns virală, iar mesajul pe care îl transmite a împărțit românii în două categorii.

Omul legii a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde critică vehement versurile melodiei care a ajuns virală în ultimele zile. Marian Godină a adus în discuție și alte piese lansat de Erika Isac, despre care susține că ar putea transmite un mesaj nepotrivit tinerei generații. Mai mult decât atât, s-a arătat contrariat de faptul că multe femei mature au distribuit și apreciat „Macarena”.

Marian Godină susține că i-a plăcut ritmul piesei „Macarena”, însă versurile au fost cele care nu i-au picat prea bine. În plus, a rămas uimit să vadă că multe femei mature au distribuit melodia, apreciind astfel mesajul transmis de Erika Isac.