Cine este Gim, concurentul care l-a impresionat pe Florin Călinescu. I-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale5Foto1Video© libertatea.ro

Cine este Gim, concurentul care l-a impresionat pe Florin Călinescu. I-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale

, 7 știri, 73 vizualizări

Luni seară a fost o nouă ediție a emisiunii Românii au talent și multă lume șe întreabă cine este Gim, cel care l-a impresionat pe Florin Călinescu. În urma numărului prestat pe scena emisiunii de talente, tânărul a primit Golden Buzz și a fost trimis direct în semifinale. Mai mult, Florin Călinescu a fost într-atât de înduioșat de povestea acestuia încât i-a propus să-i devină bunic.

Sezonul 11 al emisiunii Românii au talent a început în forță, iar de această dată jurații, la fel ca și concurenții, ne surprind cu alegerile lor. Cu o săptămână în urmă, a fost ploaie de Golden Buzz-uri în emisiune, după ce jurații au fost impresionați de interpretările concurenților. De această dată, tânărul Gim, care a crescut la casa de copii, a fost cel care l-a impresionat enorm pe juratul Florin Călinescu, care a apăsat butonul de Golden Buzz.

În acest sezon, telespectatorii îi pot urmări concurenți de două ori pe săptămâna, deoarece producătorii au decis să difuzeze luni și vineri marele show. De la începutul emisiunii, câțiva concurenți au primit Golden Buzz. Aseară, Ghințan Ion Mihai a primit un Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 11, de la juratul Florin Călinescu.