Cine este Jorge, concurent la Survivor All Stars 2024. A participat la Survivor 2023, dar a fost eliminat din cauza problemelor medicale13Foto© libertatea.ro

Cine este Jorge, concurent la Survivor All Stars 2024. A participat la Survivor 2023, dar a fost eliminat din cauza problemelor medicale

, 13 știri, 22 vizualizări

Jorge are 4i de ani și este unul dintre concurenții de la Survivor All Stars 2024. Artistul face parte din echipa Faimoșii și a plecat încrezător în Republica Dominicană. Interpretul a mai participat la show anul trecut, însă, din cauza unor probleme de sănătate, acesta a fost nevoit să plece acasă.

Jorge sau George Papagheorghe, cum se numește el în buletin, s-a născut în data de 22 iunie 1982, la Constanța și este unul dintre cei mai apreciati artiști din România.

În prezent, Jorge este căsătorit de 9 ani cu Ramona Prodea. Îi cresc împreună pe Ilinca, fiica Ramonei dintr-o altă relație, și pe David, fiul care a venit pe lume din această căsnicie. George Papagheorghe mai are o fiică, pe nume Karina, din căsnicia cu Alina Laufer.