Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril. Partenerul Anamariei Prodan și Elena au fost împreună 4 ani5Foto© romaniatv.net

Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril. Partenerul Anamariei Prodan și Elena au fost împreună 4 ani

, 6 știri, 33 vizualizări

Anamaria Prodan a lăsat în urmă toate problemele trecutului și este din nou zâmbitoare. De ceva timp, vedeta are o relație cu Ronald Gavril, un sportiv celebru care l-a impresionat și pe Floyd Mayeather. În ultima perioadă, Anamaria a început să se afișeze pe rețelele de socializare alături de partenerul ei, unde a primit multe mesaje frumoase din partea fanilor săi.

„Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă zi de zi “, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!, confirmând că este cât se poate de fericită alături de Ronald Gavril. Aceasta are toate motivele pentru a fi fericită, pentru că iubitul ei a fost acceptat de copiii ei, iar Bebeto, fiul Anamariei din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, se înțelege foarte bine cu Ronald Gavril, ba chiar petrec timp împreună.

Impresara s-a întors recent din Statele Unite ale Americii, acolo unde a petrecut momente de neuitat alături de copiii ei, dar și de iubitul ei. Ajunsă în România, Anamaria Prodan a mers la cimitirul Bellu, acolo unde a fost înmormântată mama ei, regretata Ionela Prodan, care s-a stins din viață în anul 2018, pentru a-i aduce un omagiu.