Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite. Concurenții care se bat pentru un loc în marea finală a sezonului 1238Foto© a1.ro

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite. Concurenții care se bat pentru un loc în marea finală a sezonului 12

, 41 știri, 13 vizualizări

Sezonul 12 Chefi la cuțite și-a ales semifinaliștii. După ediția 27, de luni seara, nouă concurenți sunt calificați pentru următoarea etapă a show-ului culinar de la Antena 1.

Cele trei echipe au trecut printr-un ultim battle plin de situații tensionate, câștigat de chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui (care nu a mai intrat la proba individuală), iar celelalte două (echipa magenta și echipa portocalie) au avut de trecut și de o probă individuală deloc ușoară, în ciuda temei aparent ofertante. Unii au mers pe variante sigure, în timp ce alții s-au străduit să-i impresioneze pe jurați.

Mihaela Bărbosu este unul dintre concurenții care au întâmpinat dificultăți la proba individuală. Motivul a fost timpul greșit calculat. Concurenta a cedat și a întrebat-o pe Irina Fodor dacă poate să abandoneze duelul. În cele din urmă și-a finalizat farfuria, după ce a primit un timp suplimentar, în schimbul unei penalizări de trei puncte.