Ciolacu dă vina pe Dăncilă pentru pierderea alegerilor prezidențiale: Decizia de a candida a fost una greșită4Foto© hotnews.ro

Ciolacu dă vina pe Dăncilă pentru pierderea alegerilor prezidențiale: Decizia de a candida a fost una greșită

, 11 știri, 30 vizualizări

"Dacă ne referim doar la prezidențiale, au fost niște decizii foarte greșite luate de PSD, după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost poate alți pași de făcut. Nu sunt printre cei care consideră că ar fi rebuit să ieșim de la guvernare.

De fiecare dată când președintele partidului a fost și prim-ministru, și aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcționat foarte bine. În acel moment partidul nu vedea o altă candidatiură, era cel mai potrivit. Și eu vedeam în acea candidatură o oportunitate. A urmat Victor Ponta, în oglindă, la fel, premier și președinte.

Decizia de a candida el s-a dovedit a fi gresită și am pierdut alegerile. Acum eu am fost unul dintre susținătorii ca doamna Dăncilă să devină președintele partidului, în aceeași logică Năstase/Ponta. Decizia ca dânsa să fie și candidat a fost una greșită. Ar fi trebuit ca de data asta să fie una și mai curajoasă”, a declarat Ciolacu la un post TV, conform News.ro.

Candidatura Vioricăi Dăncilă a fost o GREȘEALĂ
Marcel Ciolacu,
Marcel Ciolacu RECUNOAȘTE: ”Candidatura Vioricăi Dăncilă a fost o…