Ciolacu, despre interdicția lui George Simion de a intra în Republica Moldova și Ucraina: Este o decizie administrativă întemeiată5Foto© revistapresei.hotnews.ro

Ciolacu, despre interdicția lui George Simion de a intra în Republica Moldova și Ucraina: Este o decizie administrativă întemeiată

, 9 știri, 36 vizualizări

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, referitor la interdicția șefului AUR, George Simion, de a intra în Rep. Moldova și Ucraina, că a primit documentele care au stat la baza deciziilor luate de cele două țări, fiind decizii bine întemeiate, dar cu caracter secret.

Întrebat dacă a primit răspunsul de la țările vecine în ceea ce privește cazul George Simion, liderul PSD a precizat: „Am avut acele discuții, mi-au venit documentele, documentele au un regim secret. Am văzut deciziile, atât a Republicii Moldova, cât și a Ucrainei, de a-și menține interdicția în ceea ce-l privește pe domnul George Simion de a intra în R. Moldova și în Ucraina. Cred că este un semnal suficient de puternic, un om politic să aibă interzis în acest moment de a intra în două țări vecine”, a punctat Ciolacu într-un interviu pentru Digi24.

Chestionat care e interpretarea sa privind decizia celor două state, premierl nu a vrut să vină cu explicații. „Nu îmi cereți să divulg lucruri pe care nu am voie să le vorbesc. Este o decizie administrativă întemeiată. Ține inclusiv de unirea României cu Republica Moldova, și bănuiesc că România n-a vrut să se unească și cu Ucraina”, a completat Ciolacu.