Ciolacu: Guvernul Orban nu s-au lăsat până nu au dat pe șest, facilități fiscale pentru industria păcănelelor4Foto© bzi.ro

Ciolacu: Guvernul Orban nu s-au lăsat până nu au dat pe șest, facilități fiscale pentru industria păcănelelor

, 12 știri, 91 vizualizări

Guvernul Orban nu s-a lăsat până „nu a mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor, culmea, într-o ordonanță de urgență despre energie și gaze”, acuză liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor! Acesta este programul guvernamental <Îngropăm România>. Nu s-au lăsat până nu au mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor! Culmea, într-o ordonanță de urgență despre energie și gaze!!!! Asta e prioritatea țăriii, așa Reclădim România! Știu doar să-și protejeze interesele de afaceri!!! Să-i protejeze pe românii nevoiași nici nu știu și nici nu vor”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El acuză că Guvernul nu le-a trimis persoanelor nevoiașe nici până în prezent măștile promise.

„Ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moțiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: au spart banii țării pe o marfă care nu există! Iar când PSD i-a obligat prin lege votată în Parlament să asigure măști gratuite pentru persoanele fără posibilități materiale, PNL a contestat-o repede la CCR.