Circulatia tramvaielor 41, suspendata din 29 iunie pana pe 1 septembrie6Foto© wall-street.ro

Circulatia tramvaielor 41, suspendata din 29 iunie pana pe 1 septembrie

, 17 știri, 9 vizualizări

"In aceasta vara se suspenda intre 29 iunie si 1 septembrie linia de tramvai 41 pentru a se realiza niste lucrari la Podul Ciurel, la statia de metrou din Drumul Taberei si la Podul Grant, ele fiind avizate de catre Comisia Tehnica de Circulatie din Primaria Capitalei. Cei trei constructori au inteles cat de important este ca lucrarile sa se faca cat mai repede si concomitent, pentru a putea fi cat mai putin suspendata linia 41 de tramvai", a precizat Creci.

Acesta sustine ca STB va pune in circulatie 50 de autobuze pentru preluarea calatorilor, pe doua lunii naveta, respectiv 641 si 642, iar daca acestea nu vor fi suficiente se vor putea suplimenta.

"Se vor face doua linii naveta de autobuz, una va fi 641, cu 30 de autobuze, care va functiona pe intreg traseul liniei 41, de la Ghencea pana la Bulevardul Expozitiei, iar cealalta va fi 642 cu 20 de autobuze, care va asigura un aport de capacitate pentru tronsonul cel mai solicitat al liniei 41, adica intre Drumul Taberei si Podul Grant. Va fi o linie mai scurta, dar exact pe zonele cu cea mai mare aglomeratie zilnica. Din evaluarile noastre aceste 50 de autobuze vor fi suficiente, dar in caz de nevoie ele pot fi suplimentate fara probleme", a explicat seful STB.