Claudiu Drăgan, fost atacant la Dinamo, Rapid și Craiova, condamnat la ÎNCHISOARE3Foto© romaniatv.net

Claudiu Drăgan, fost atacant la Dinamo, Rapid și Craiova, condamnat la ÎNCHISOARE

, 4 știri, 110 vizualizări

Claudiu Drăgan și alți doi bărbați, Radu Racoviță și Adrian Sas au depus mărturii mincinoase într-un dosar în care trei persoane (Cosmin Crianic, Dumitru Stan și Dănuț Leș) au fost trimise în judecată după ce ar fi bătut și sechestrat un fost angajat al firmei Dey Bodyguard International 2012.

Dosarul a ajuns pe rolul instanței din Arad după ce fostul angajat al firmei Dey Bodyguard International 2012 care a acuzat că a fost sechestrat și bătut a depus mărturie împotriva oficialului de la UTA Arad. Sentința dată de Judecătoria Arad nu este definitivă, iar fostul jucător al lui Dinamo are posibilitatea de a face recurs.

Tolea Ciumac, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare. Unde se află acum luptătorul K1

"Condamnă inculpații: Drăgan Claudiu, Sas Adrian și Racoviță Radu Valentin la pedeapsa de câte: 6 (șase) luni închisoare fiecare, pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă . Pe durata și în condițiile prevăzute de art.65 alin. 1 Cod penal inculpaților le este interzisă exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal. În baza art. 67 alin. 2 Cod penal și art.