Clemens Toennies, președintele clubului Schalke 04, a demisionat3Foto© romaniatv.net

Clemens Toennies, președintele clubului Schalke 04, a demisionat

, 5 știri, 46 vizualizări

Clemens Toennies, președintele clubului german de fotbal Schalke 04, și-a dat demisia marți, potrivit AFP. Cu o avere estimată la 1,78 miliarde de euro, Tonnies este omul de afaceri care deține abatorul unde peste 1.000 de români s-au infectat cu noul coronarvius.

Cea mai mare firmă pe care magnatul german Clemens Tonnies  o deține la Iași se numește Orgapic. Activitatea principală a firmei este  „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase."  Într-o vreme, firma era unul dintre cei mai mari cultivatori de terenuri bio din România. CITEȘTE AICI MAI MULT

Suporterii au alcătuit un lanț uman în semn de protest. „Domnul Tonnies trebuie să plece. Însă nu mă aștept să o facă voluntar" a spus unul dintre protestari. Președintele fan clubului celor de la Schalke, Sven Schneider, a explicat gestul suporterilor: „Credem că este necesar un restart complet la Schalke 04. Cu o conștiință socială, cu sprijinul suporterilor, cu tot ceea ce reprezintă Schalke", a explicat acesta.