Clipe de groază pentru patru persoane din Constanța: Liftul s-a prăbușit în gol într-un bloc cu 11 etaje5Foto© agerpres.ro

Clipe de groază pentru patru persoane din Constanța: Liftul s-a prăbușit în gol într-un bloc cu 11 etaje

, 7 știri, 20 vizualizări

Patru persoane aflate vineri după-amiază într-un lift care s-a prăbușit de la parter, la subsolul unui bloc din municipiul Constanța, au fost salvate de pompieri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea", pompierii au fost solicitați să intervină "pentru gestionarea unei situații de urgență apărută în urma căderii unui lift de la parter, la subsol", într-un bloc de locuințe de pe Bulevardul I.C.Brătianu. "S-a acționat cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

Din primele informații, în lift au fost patru persoane care au ieșit, intervenindu-se pentru extragerea acestora cu o scară improvizată, din subsol", a transmis ISU. Conform sursei citate, persoanele aflate în liftul prăbușit au suferit atac de panică, fără a fi necesară transportarea lor la spital. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)