Clotilde Armand le cere polițiștilor să dea înapoi banii din dublarea veniturile cu ore suplimentare© money.ro

Clotilde Armand le cere polițiștilor să dea înapoi banii din dublarea veniturile cu ore suplimentare

, 7 știri, 65 vizualizări

„Astfel, șefii Poliției Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile”, a scris Armand, pe pagina sa de Facebook.

Edilul a adăugat că are intenția să îi pună, pe toți cei aflați în această situație, să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020.

„Vă anunț că am decis împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020. Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală)”, a precizat Armand.