Complicele lui Gheorghe Dincă vrea să iasă din arest3Foto© cancan.ro

Complicele lui Gheorghe Dincă vrea să iasă din arest

, 10 știri, 43 vizualizări

Ștefan Risipițeanu a contestat la Curtea de Apel Craiova decizia prin care i s-a prelungit arestul preventiv. Instanța doljeană ar fi trebuit să se pronunțe încă de vinerea trecută, în 14 februarie, însă judecătoarea Ana Maria Spiridon a făcut cerere de abținere, aceasta fiind admisă.

Luni, 17 februarie 2020, Curtea de Apel se va pronunța cu privire la cererea lui Risipițeanu, cel care, în cursul lunii ianuarie, aflat în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Olt, a fost întrebat dacă vrea în libertate, însă acesta a refuzat, menționând că nu are bani și că nu ar avea unde să locuiască. În prezent, inculpatul este în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

Ștefan Risipițeanu este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu. Acuzația a venit după ce Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de dublă crimă, trafic de minori și viol, le-a spus anchetatorilor că în cazul Luizei Melencu a avut un complice, pe omul care îi făcea diverse treburi prin curte și care ar fi văzut-o pe Luiza în mașină, în ziua în care Dincă a sechestrat-o. Pentru a nu trezi și mai multe suspiciuni, Dincă i-ar fi permis lui Risipițeanu să întrețină raport sexual cu fata, împotriva voinței acesteia.