Concurenții show-ului „Insula de 1 milion” și-au făcut bagajele pentru Republica Dominicană. Ce nu au voie să ia cu ei5Foto© libertatea.ro

Concurenții show-ului „Insula de 1 milion” și-au făcut bagajele pentru Republica Dominicană. Ce nu au voie să ia cu ei

, 5 știri, 10 vizualizări

„Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social televizat, un reality de aventură, este pe cale să înceapă. Acesta va fi difuzat de Kanal D, informează Click!. Concurenții și-au pregătit deja bagajele pentru Republica Dominicană.

Producția va aduce în fața publicului 50 de concurenți, cu vârste, profesii și pasiuni dintre cele mai diferite, în peisajul luxuriant al Republicii Dominicane. Cu toții vor intra într-o încleștare dramatică, individuală, pentru visul lor. Miza cea mai mare pusă la bătaie de o televiziune din România, 1.000.000 de lei, precum și dorința de a reuși a acestor oameni desprinși din confortul cu care au fost obișnuiți vor scoate la iveală sentimente și reacții nebănuite.

Pentru concurenții care participă la "Insula de 1 milion" va fi cea mai spectaculoasă și intensă aventură a vieții lor, iar pregătirile pentru această experiență cuprind și câteva reguli pe care cu toții trebuie să le respecte.