Conducerea lui Ajax, ultima reacție în legătură cu transferul lui Răzvan Marin2Foto© bzi.ro

Conducerea lui Ajax, ultima reacție în legătură cu transferul lui Răzvan Marin

, 7 știri, 27 vizualizări

Transferul lui Razvan Marin la Ajax a depasit de mult limita zvonurilor din presa olandeza. Marc Overmars, directorul sportiv al "lancierilor", a anuntat ca mutarea de 12 milioane de euro este iminenta. "Razvan Marin este cu un picior la Ajax", a anuntat fostul international al batavilor, citat de nos.nl, înaintea marelui duel cu PSV, din etapa a 27-a din Eredivisie. În afara lui Marin, Ajax îi mai vrea pe portarul Kjell Scherpen si pe fundasul Kik Pierie.

De Telegraaf a anuntat ca Ajax a ajuns la un acord cu Standard Liege pentru transferul mijlocasului de 22 de ani, care va ajunge la Amsterdam pentru 12 milioane de euro. Aceasta mutare va reprezenta o lovitura si pentru Gica Hagi. Viitorul a pastrat un procentaj de 20% dintr-un transfer ulterior, astfel ca 2.4 milioane de euro vor intra în conturile fostei campioane din Liga 1.

În primul meci al lui Marin pentru Standard dupa ce s-a aflat de transferul iminent la Ajax a fost unul excelent pentru internationalul nostru. Acesta a oferit doua pase de gol în duelul cu echipa lui Ladislau Boloni, Antwerp.