Continua cosmarul la CFR Cluj! Trei persoane au fost pozitive cu Covid-19 la reunirea lotului: testul lui Dan Petrescu, neconcludent2Foto© sport.ro

Continua cosmarul la CFR Cluj! Trei persoane au fost pozitive cu Covid-19 la reunirea lotului: testul lui Dan Petrescu, neconcludent

, 4 știri, 116 vizualizări

Avem, că n-avem încotro. De bine, de rău – mai mult de silă –, am terminat campionatul acesta de fotbal cu poalele-n cap, cum ne șade bine ca să nu-l trădăm taman la centenarul națiunii pe „nea” Iancu, cum i s-ar zice azi.

Pentru că sîntem singura țară din Europa care a repornit prima ligă fără să o poată termina la vreme, totul s-a decis în al zecelea ceas și jumătate, la propriu, căci pînă în al 12-lea, alias miezul nopții unei zile de luni, trebuia ca federația să transmită către o UEFA destul de nervoasă ce echipe românești în ce cupe europene sînt calificate. Că stătea tot continentul în loc pentru noi.

Cred că mușchii fesieri ai unora dintre domnii federali au avut parte de un antrenament de SEAL în acele ore, nu care cumva să se mai întîmple ceva care să răstoarne totul, în buna logică a unui alt proverb reverberînd de înțelepciune, ăla cu laptele răsturnat fix după ultima strîngere de țîță. Oamenii au mers pe sîrmă, au avansat zîmbitori pe muchia acoperișului casei cu ochii închiși.