Copil de 6 ani transportat in coma la spital, dupa ce poarta unui teren de fotbal a cazut peste el5Foto© adevarul.ro

Copil de 6 ani transportat in coma la spital, dupa ce poarta unui teren de fotbal a cazut peste el

, 7 știri, 27 vizualizări

Potrivit comunicatului emis de Biroul de presă al Poliției Bihor duminică, echipa de intervenție de la Secția 9 de Poliție Rurală Cefa a constatat că accidentul a avut loc în timp ce copilul se juca alături de un prieten de 8 ani în apropierea porții de fotbal. Potrivit informațiilor preliminare, poarta metalică s-a desprins și a căzut peste copilul de 6 ani.

Copilul rănit a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Oradea, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Conform declarației dr. Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD Bihor, copilul a suferit un traumatism cranian sever și alte leziuni la nivelul corpului și se află în prezent în comă, fiind monitorizat în secția de Terapie Intensivă.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, în încercarea de a stabili proprietarul porții și responsabilul pentru fixarea acesteia, în vederea prevenirii unor astfel de tragedii în viitor. Ancheta este în desfășurare la Secția 9 de Poliție Rurală Cefa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.