Corina Cretu spune ca a constatat, in fiecare intalnire cu Dancila, cat de dezinformata e de catre cei din subordinea sa5Foto© stirileprotv.ro

Corina Cretu spune ca a constatat, in fiecare intalnire cu Dancila, cat de dezinformata e de catre cei din subordinea sa

, 17 știri, 160 vizualizări

"Am urmărit cu mare interes declarațiile autorităților privind absorbția fondurilor europene de către România. Dacă aceste rezultate vor fi confirmate de serviciile mele, a căror evaluare pe țări va fi definitivată în ianuarie, nu pot decât să felicit autoritățile naționale, în mod sincer", a scris sâmbătă Corina Crețu pe Facebook.

"Ceea ce este trist în toate aceste declarații triumfaliste este ignorarea completă nu neapărat a muncii mele, dar a întregii echipe de experți de la DG Regio, care au venit cu soluții, discutate la zecile de întâlniri bilaterale, atât în ce privește achiziționarea de ambulanțe, redirecționarea fondurilor către IMM-uri etc. Nu cred că există vreo țară, după cum văd în revista presei pe care o primesc în fiecare zi, în care să nu fie menționată Comisia Europeană atunci când se vorbește de fonduri europene", a adăugat comisarul european.

Corina Crețu a mai afirmat că "se simte datoare" să își ceară scuze "pentru faptul că munca Comisiei Europene a fost ignorată în toate interviurile și declarațiile guvernanților" de la București.

Îmi pare rău să constat cât de dezinformată sunteți!
Viorica Dăncilă,
Noi critici la adresa Vioricăi Dăncilă: ”Îmi pare rău să constat cât…