COVID-19 Managerul Spitalului Vaslui a fost internat în stare gravă6Foto© romaniatv.net

COVID-19 Managerul Spitalului Vaslui a fost internat în stare gravă

, 15 știri, 63 vizualizări

Rezultatul testului pentru coronavirus a ieșit astăzi în cazul managerului Spitalului Județean Vaslui. Acestea au ieșit pozitiv, fiind, astfel, confirmat cu COVID-19. Din cauza stării de sănătate foarte grave, medicii epidemiologici împreună cu reprezentanții DSP Vaslui au decis ca Ana Rinder cu elicopterul la Clinica ”Matei Balș”Balș”Balș” din București.

Inițial, managerul spitalului a fost transportată la spital în stare gravă, fiind suspectă de coronavirus. Fiul acesteia a făcut parte din grupul celor 30 de adolescenți care au fost pe litoral. În momentul când a aflat că una dintre tinerele din grup a fost confirmată cu COVID-19, Ana Rinder s-a dus pe litoral și și-a luat copilul acasă, unde au stat împreună timp de mai multe zile, în izolare.

Potrivit surselor vremeanoua.ro,  șefa spitalului județean s-a simțit relative bine până ieri, când și-a pierdut simțul gustului. În ultimele ore, starea ei de sănătate s-a agravat din ce în ce mai tare, azi o ambulanță transportând-o de urgență la unitatea sanitară.