Crimă înfiorătoare în județul Vaslui. Și-a ucis mătușa, a tranșat-o și a aruncat-o în fosa unui WC dezafectat4Foto© stirileprotv.ro

Crimă înfiorătoare în județul Vaslui. Și-a ucis mătușa, a tranșat-o și a aruncat-o în fosa unui WC dezafectat

, 5 știri, 62 vizualizări

Crima îngrozitoare petrecută în localitatea vasluiană Berezeni a fost comisă de un bărbat de 60 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Acesta și-ar fi recunoscut fapta, fiind încătușat și reținut.

Bărbatul și-a ucis mătușa în vârstă de 82 de ani în casa femeii, iar ulterior i-a târât trupul cu un lanț până în apropierea fosei unei toalete dezafectată din fundul curții. Acolo, bărbatul a tranșat-o pe victima sa, după care a aruncat-o în groapă. Cel care a alertat autoritățile a fost un vecin, după ce a constatat dispariția femeii de 82 de ani.

„Într-o primă fază, la locuința indicată s-a deplasat o patrulă de la Postul de Poliție Rurală Murgeni. În urma căutărilor, a fost descoperit cadavrul unei femei în interiorul unui grup sanitar dezafectat. În consecință, s-a dispus constituirea unei echipe operative complexe de cercetare. Întrucât exista suspiciunea unei infracțiuni contra vieții, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.