Crimă îngrozitoare la Vaslui după ce doi frați și-au ucis unchiul cu toporul3Foto© stirileprotv.ro

Crimă îngrozitoare la Vaslui după ce doi frați și-au ucis unchiul cu toporul

, 6 știri, 58 vizualizări

Crimă îngrozitoare la Vaslui după ce doi frați și-au ucis unchiul cu toporul. S-a întâmplat la Vaslui unde frații gemeni dintr-o familia și-au ucis unchiul într-un mod în care a îngrozit tot satul. Se pare că cei doi au mai avut probleme cu legea după ce în urmă cu câțiva ani au incendiat mașina poliției din comună Gura Idrici din Vaslui

Crimă care a îngrozit un sat din Vaslui s-a produs în noaptea de luni, 6 iulie 2020, iar modul în care aceștia au acționat i-au făcut pe săteni să creadă că tinerii sunt ”trimisii Diavolului pe Pamant”. Cei doi frați i-au spintecat pur și simplu capul bărbatului care era unchiul lor. Unchiul fusese chemat de mama băieților care au 29 de ani pentru a încerca să aplaneze un conflict. Bărbatul nu a apucat nici să intre în ograda pentru că tinerii l-au ucis la poartă.

Domiciliați în localitatea Gura Idrici din comună vasluiană Roșiești, cei doi l-au lovit pe unchiul lor cu o secure în zona capului. Martorii care i-au văzut trupul neînsuflețit al bărbatului au constatat că acesta avea pur și simplu capul despicat. După ce l-au omorât pe unchi, frații gemeni au fugit de la locul crimei macabre.