Criminalul de la Făget a consumat cocaină, amfetamină și marijuana. Ionel Boldea a fost reținut pentru 24 de ore4Foto© stirileprotv.ro

Criminalul de la Făget a consumat cocaină, amfetamină și marijuana. Ionel Boldea a fost reținut pentru 24 de ore

, 6 știri, 11 vizualizări

Polițiștii care efectuau un filtru l-au găsit la volanul unei mașini WV Gold, care circula cu farurile stinse. În timp ce era încătușat, Boldea, care era descuț, a spus că a stat ascuns într-un pom, că are în buzunare 580 de lei, trei mere și un pahar de plastic. De asemenea, a spus polițiștilor că mergea spre casă, pentru că voia să facă un duș. Destul de incoerent, Boldea a explicat apoi ce l-a determinat să facă nenorocirile.

„Icoana dintr-o cameră m-a scos afară din casă la șase dimineața... O icoană de argint m-a scos afară din casă și m-a făcut să fac unele lucruri, să am o forță inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei. Am dat cu piciorul, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul… La șase dimineața să mă scoată o icoană de pe cearceaf... Clopote.

Icoana efectiv m-a luat după ea”, a spus Boldea, care i-a amenințat pe polițiști: „Mașina o am de la un prieten de la Povergia, el e la pescuit fraudulos. Mi-a lăsat-o mie să o las în fața casei… Nu mă agresa așa că pățești rău. Nu mă agresa că mă gândesc rău, te rog. Ascultă-mă, se întâmplă rău. Te rog nu insista. Ia mâna de pe cap. Nu vreau să fac rău la nimeni, cu atât mai puțin mie.