Crin Antonescu: Candidatura lui Eduard Hellvig la prezidențiale este o ipoteză de luat în seamă6Foto© romaniatv.net

Crin Antonescu: Candidatura lui Eduard Hellvig la prezidențiale este o ipoteză de luat în seamă

, 7 știri, 41 vizualizări

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu consideră că Eduard Hellvig, ex-director al SRI și fost secretar general al PNL, poate fi o variantă de candidat pentru Palatul Cotroceni, însă nu știe dacă fostul său coleg ar dori acest lucru.

Crin Antonescu a fost întrebat, într-un interviu la „Gândul”, despre o eventuală candidatură a lui Eduard Hellvig la alegerile prezidențiale. „Nu știu. Dar este o ipoteză de luat în seamă. Dar chiar mă excede. Nu știu în primul rând el ce își dorește sau nu își dorește”, a afirmat fostul președinte al PNL și ex-șef de stat interimar, în periooada suspendării lui Traian Băsescu, din 2012.

Fostul lider liberal a adăugat că Eduard Hellvig, deși tânăr, având sub 50 de ani, a acumulat foarte multă experiență. „Știu doar că e un om care a acumulat o experiență excepțională. E un om ale cărui principii, mai mult sau mai puțin respectate, nu știu exact (…) le cunosc. Sunt foarte în regulă. Și e un om inteligent. Acum ce vrea să facă mai departe….? Și mai știu că e tânăr. Știi cât de tânăr? Dacă era judecător, îl scoteau la pensie”, a completat, glumind, Crin Antonescu.

Sincer, eu cred că domnul Hellvig vrea să îmbrățișeze o carieră politică
Vergil Chițac,
După demisia din SRI, Hellvig se pregătește de alegerile din 2024
Eduard Hellvig, o ipoteză de luat în seamă la președinția României
Crin Antonescu,
Crin Antonescu: “Eduard Hellvig, o ipoteză de luat în seamă la…