Cristian Gatu, internat de urgenta la spital! Fostul campion mondial la handbal a suferit un atac cerebral si va fi operat10Foto© libertatea.ro

Cristian Gatu, internat de urgenta la spital! Fostul campion mondial la handbal a suferit un atac cerebral si va fi operat

, 14 știri, 73 vizualizări

Gatu va fi supus unei operatii in cursul zilei de joi.

Cristian Gatu, fostul dublu campion mondial la handbal cu echipa Romaniei si fost presedinte al Federatiei Romane de Handbal, e internat in Spitalul Militar din Bucuresti. Acesta a suferit un atac cerebral si va fi operat joi, anunta GSP.

Stefan Birtalan, dublu campion mondial cu Romania, a marturisit ca Gatu va fi in afara oricarui pericol, conform spuselor medicilor:

"Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurari ca este un accident vascular in urma caruia se poate recupera, este in afara oricarui pericol. Cristi e un om care se agita foarte mult, pune totul la suflet. I-am spus de multe ori sa stea mai linisit, ca nu ii face nimeni statuie, dar as e el, un om care traieste 100% pentru handbal intotdeauna. Toti fostii lui colegi suntem acum alaturi de el", a spus Stefan Birtalan.