Cristiano Ronaldo a ajuns la 699 de goluri înscrise în carieră. Fotbalistul lui Juventus a jucat spectaculos pentru Portugalia1Video© sport.ro

Cristiano Ronaldo a ajuns la 699 de goluri înscrise în carieră. Fotbalistul lui Juventus a jucat spectaculos pentru Portugalia

, 4 știri, 17 vizualizări

Cristiano Ronaldo a marcat, vineri, un gol superb în meciul câștigat de Portugalia pe teren propriu în fața celor de la Luxemburg, scor 3-0, în preliminariile Euro 2020. Starul celor de la Juventus a ajuns astfel la borna de 699 de goluri reușite în întreaga carieră.

Intergralist în partida de pe Estádio José Alvalade, Ronaldo a punctat pentru 2-0, în minutul 65. Lusitanul a profitat de o greșeală a unui adversar, a recuperat mingea, a intrat în careu și l-a lobat superb pe portarul Moris.

Portugalia s-a impus cu 3-0 în fața Luxemburgului, celelalte reușite fiind semnate de Bernardo Silva (16') și Goncalo Guede (89'). În urma acestui succes, Portugalia a acumulat la 11 puncte în grupa B, fiind la cinci lungimi în spatele liderului Ucraina, care are un meci în plus disputat.