Cristina Neagu, OUT din nou! Ce a pățit vedeta lui CSM București la ultimul antrenament4Foto© cancan.ro

Cristina Neagu, OUT din nou! Ce a pățit vedeta lui CSM București la ultimul antrenament

, 10 știri, 41 vizualizări

Astăzi, începând cu ora 17:00, se va disputa partida Bietigheim – CSM București, din cadrul etapei cu numărul 6 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Bietigheim și CSM București fac parte din Grupa A a Ligii Campionilor. Până în prezent, acestea au avut rezultate diametral opuse în primele meciuri. În timp ce formația din Germania a fost învinsă în toate cele 5 partide pe care le-a jucat – 26-33 vs Esbjerg, 27-36 vs Metz, 29-33 vs Kristiansand, 31-32 vs Rostov-Don și 26-28 vs Ljubljana, “tigroaicele” au înregistrat 3 victorii în 4 meciuri – 31-26 vs Metz, 30-29 vs Esbjerg și 25-19 vs Ferencvaros. Singurul eșec al bucureștencelor s-a consumat în partiad din deplasare cu Kristiansand, liderul grupei, 25-30.

În urma rezultatelor înregistrate până în acest moment, nemțoaicele ocupă “lanterna roșie” a grupei, fără nici un punct obținut, în timp ce CSM București se plasează pe locul al 4-lea, cu 6 puncte câștigate. Româncele se află la egalitate cu Metz – locul 3 și la o singură lungime distanță de primele 2 clasate, Kristiansand și Rostov Don.

Ar fi o greșeală să le subestimăm!
Adrian Vasile,
Adrian Vasile: ”Ar fi o greșeală să le subestimăm!”