Cristina Neagu spune că Ambros Martin a dat dovadă de lipsă de fair-play lăsând România cu un an înainte de JO de la Tokyo© libertatea.ro

Cristina Neagu spune că Ambros Martin a dat dovadă de lipsă de fair-play lăsând România cu un an înainte de JO de la Tokyo

, 5 știri, 10 vizualizări

„Pentru mine a fost un șoc să aflu că Ambros nu mai este selecționerul naționalei. Nu ne așteptam. El vorbea mereu despre Jocurile Olimpice, acest obiectiv al lui și al echipei naționale.

Din punctul meu de vedere nu se cuvine să faci ce a făcut el, nu în acest moment. Este echipa României pe care a antrenat-o în ultimii trei ani, iar dacă era pe drumul cel bun sau nu atunci în mare parte acest lucru i se datorează. Însă acum vom da totul alături de Tomas Ryde pentru a ajunge la Tokyo”, a spus Neagu, prezentă la evenimentul în cadrul căruia a fost prezentat oficial lotul echipei CSM București pentru sezonul 2019-2020.

Starul, care luni împlinește 31 de ani, a menționat că își dorește să ajute naționala la Campionatul Mondial, dar obiectivul său principal în acest moment este recuperarea după ruptura de ligamente suferită în luna decembrie a anului trecut.