Crucea Roșie oferă alimente persoanelor vulnerabile și bătrânilor din județul Sibiu3Foto© realitatea.net

Crucea Roșie oferă alimente persoanelor vulnerabile și bătrânilor din județul Sibiu

, 5 știri, 28 vizualizări

Filiala locală a Crucii Roșii oferă alimente neperisabile persoanelor vulnerabile din județ, îndeosebi celor vârstnici, a anunțat joi directoarea filialei, Raluca Morar. "Crucea Roșie Sibiu este alături de persoanele vulnerabile din județul Sibiu în această perioadă grea prin diverse acțiuni.

(...) Astăzi am primit de la Fundația Elijah din Hosman 10.000 de conserve, 360 de cutii tetrapack Bravo, 576 sucuri ice tea de 0,5 l. Transportul acestor produse s-a realizat prin bunăvoința companiei ART Reisen și a domnului Adrian Teușan cărora le mulțumim pe această cale. Mulțumim și domnului comandant Cosmin Balcu din cadrul ISU pentru ajutor", a scris Raluca Morar într-o postare pe Facebook.

Potrivit acesteia, Crucea Roșie depozitează alimentele în Sala Transilvania din Sibiu.

"Datorită generozității implicării doamnei președinte a Consiliul Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și a eforturilor susținute de întreaga sa echipă, Crucea Roșie Sibiu beneficiază de un amplu spațiu de depozitare în cadrul Sălii Transilvania, unde cu ajutorul voluntarilor neobosiți din cadrul inițiativei civice 'Vă ajutăm' din Sibiu colectează alimente neperisabile, obiecte de igienă sanitară, apă și sucuri.