Cu ce i-a impresionat Cristi Borcea pe ceilalți deținuți din celulă© bzi.ro

Cu ce i-a impresionat Cristi Borcea pe ceilalți deținuți din celulă

, 6 știri, 22 vizualizări

Fostul acționar dinamovist și-a mai schimbat felul de viață de când a ajuns a doua oară la pușcărie. Nu se mai omoară cu munca, așa cum s-a întâmplat pe vremea când era la Poarta Albă. După patru luni de la încarcerarea sa la Penitenciarul Rahova-București, Cristi Borcea se ține departe de orice fel de activitate și preferă să joace toată ziua table cu ceilalți pușcăriași din cameră.

Orice zi de muncă, orice activitate, aduce beneficii uriașe calculate în scurtarea condamnării deținutului. Acest lucru îl știe foarte bine și Borcea, dar nimeni și nimic nu l-a convins pe fostul pușcăriaș de lux de la Poarta Albă să se apropie de muncă și la Rahova.

Fostul acționar dinamovist care, la cererea sa, a trecut pentru niște controale medicale pe la spitalul pușcăriei unde a și fost internat în secția de chirurgie-cardiologie, se ține departe de orice fel de muncă, oricât de ușoară ar fi aceasta. Fie ea la interior (la mătură, la bibliotecă sau la bucătărie), fie într-un punct de lucru unde s-ar fi putut găsi ceva pentru el.