Cum a reacționat Oana Ciocan, după ce aflat că iubitul ei, Jador, fusese eliminat chiar înainte să ajungă ea la Survivor All Stars15Foto© cancan.ro

Cum a reacționat Oana Ciocan, după ce aflat că iubitul ei, Jador, fusese eliminat chiar înainte să ajungă ea la Survivor All Stars

, 17 știri, 41 vizualizări

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars, dar nu putea pleca din Republica Dominicană fără să își vadă iubita, pe Oana Ciocan, noua concurentă din tabăra Războinicilor. Iar ca povestea de drgaoste să fie și mai emoționantă, artistul a decis să își ceară sufletul pereche în căsătorie. Totuși, reacția tinerei a fost una surprinzătoare.

De-a lungul timpul, Jador a avut mai multe relații, însă acum totul pare să se fi schimbat în viața lui. Celebrul manelist este hotărât să devină bărbat de casă, așa că i-a pus iubitei sale marea întrebare. A fost prima cerere în căsătorie din istoria concursului. Emoțiile au fost la cote maxime, fiind un moment atât de special. Cei doi îndrăgostiți nu și-au putut stăpâni nici lacrimile. Oana Ciocan a fost total surprinsă de gestul cântărețului.

Jador le-a cerut producătorilor să îi permită să o vadă pe Oana Ciocan înainte de a părăsi Republica Dominicană. Într-un cadru romantic, celebrul manelist a decis să facă pasul mare. S-a așezat în genunchi, iar apoi și-a început discursul.