Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme și cum reușește să se mențină! Cele două alimente de care nu se desparte3Foto© a1.ro

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme și cum reușește să se mențină! Cele două alimente de care nu se desparte

, 6 știri, 16 vizualizări

Anamaria Prodan s-a ambiționat foarte tare să slăbească și a reușit cu o alimentație sănătoasă, sport, dar și tratamente corporale. Vedeta și-a atins scopul și a dat jos 17 kilograme, în doar un an de zile. Impresara se mândrește acum cu o siluetă foarte sexy și a dezvăluit ce alimente au fost nelipsite din dieta ei.

Anamaria Prodan a reușit să slăbească 17 kilograme, adică a dat jos câte două kilograme pe lună. Astfel, de la 72 kg cât avea vara trecută, acum are 55 kg. „De la 72 kg am ajuns la 55 kg. Am fost destul de atentă cu alimentația. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase.

Am mâncat salate de castraveți și pește cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mișcarea a avut un rol esențial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deși am un program destul de aglomerat.