Cum au acționat mascații din Brașov în casa familiei lui Andrei Kadas5Foto3Video© libertatea.ro

Cum au acționat mascații din Brașov în casa familiei lui Andrei Kadas

, 12 știri, 48 vizualizări

Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al IGPR, a explicat în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX că intervenția mascaților s-a desfășurat fără cusur. Polițiștii știau că în casă se află copii și au acționat în consecință.

„Observăm un mandat de percheziție pus în aplicare, emis de un judecător de la Tribunalul Brașov pentru locația respectivă. Polițiștii au respectat procedura, întotdeauna înainte de a interveni, există o documentare cu privire la persoanele care se află în interior. Știau că puteau să se afle minori, de aceea trebuiau să fie prevăzători, au fost experiențe în trecut cu copii au folosiți drept scut de persoanele vizate de o anumită anchetă penală” a explicat Bogdan Ghebaur, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Poliția a comunicat încă de la început că procedura de percheziție a fost respectată întocmai, sub nici o formă mascații nu au greșit adresa, așa cum a spus consilierul liberal Andrei Kadas iar modul cu am a fost perceput acest eveniment ține de de „libertatea presei” a adăugat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române.