Cum cheltuie Elena Ionescu banii de la Survivor3Foto© bzi.ro

Cum cheltuie Elena Ionescu banii de la Survivor

, 5 știri, 81 vizualizări

Survivor este una dintre cele mai mari competiții sportive, dar și o emisiune care aduce un rating de zile mari postului de televiziune care o difuzează. Câștigătoarea de anul acesta a fost cunoscuta cântăreață Elena Ionescu. Ea a demonstrat că are o mulțime de fani care o apreciază și au susținut-o până în ultimul moment, când a avut cea mai mare nevoie de ei. Cu toate acestea, tabăra opusă a reacționat imediat după ce Elena a ajuns în țară și a dat o fugă la estetician. Oamenii din mediul online au criticat-o dur, spunând că risipește banii câștigați.

Cum cheltuie Elena Ionescu banii de la Survivor. Fanii au reacționat negativ

Elena Ionescu a avut un parcurs surprinzător în cadrul competiției. Aceasta a demonstra că este foarte iubită de cei de acasă, care au susținut-o și au ajutat-o să obțină premiul cel mare. Deși a fost propusă de mai multe ori către spre eliminare, fanii săi au păstrat-o în emisiune până la final și au făcut-o câștigătoare. Aceasta a obținut marele premiu, în valoare de 250.000 de lei. Cu toate acestea, există și oameni care nu o plac și îi analizează fiecare mișcare și așteaptă să facă ceva greșit.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, unde condițiile au fost unele slabe și nu a avut ocazia să aibă grijă de aspectul ei fizic, Elena a mers la medicul estetician pentru mici retușuri. Cunoscuta clinică la care a apelat a postat o fotografie cu vedeta în urma intervenției estetice de mărire a buzelor. De aici, cârcotașii au început să reacționeze și să susțină că Elena nu merita să obțină premiul cel mare, mai ales că oamenii ar fi votat-o pentru că povestea ei i-a impresionat.