Cum era Irina Bara să-l accidenteze pe Rafael Nadal la Roland Garros 2020: „Nu puteam să trăiesc cu așa ceva, i-am cerut imediat scuze”© video.gsp.ro

Cum era Irina Bara să-l accidenteze pe Rafael Nadal la Roland Garros 2020: „Nu puteam să trăiesc cu așa ceva, i-am cerut imediat scuze”

, 5 știri, 36 vizualizări

Invitată în această dimineață la GSP Live, Irina Bara, ocupanta locului 115 WTA, a povestit un episod amuzant petrecut la Paris chiar anul acesta. Ea a rememorat amuzată cum a fost la un pas să-l accidenteze involuntar, în vestiar, pe legendarul Rafael Nadal, cel care avea să câștige turneul. De altfel, ibericul e și favoritul Irinei Bara din circuitul masculin.

„Am pățit chiar acum, la Roland Garros. Eu ieșeam din vestiar de la fete și aveam o baterie externă foarte grea, cu care îmi încărcam telefonul. Nadal se încălzea și eu nu voiam să-l deranjez. Am încercat să-l ocolesc, să plec cât mai repede de acolo și, în acel moment, am scăpat bateria. Era să o scap fix pe piciorul lui. Nu l-am lovit, mulțumesc, Doamne, dar era să-l accidentez destul de rău dacă îi scăpam bateria pe picior.

I-am cerut scuze, iar el a spus: «Don't worry, no problem!» Am plecat cât mai repede, îmi era rușine, mă simțeam foarte prost. Mă simțeam vinovată pentru accidentarea lui Nadal. Mă gândeam că dacă nu câștigă anul ăsta, eram eu vinovată și nu puteam să trăiesc cu așa ceva. Se întâmplă mereu chestii amzuante, dar asta-i foarte proaspătă și de asta mi-am amintit-o”, a povestit Irina Bara, la GSP Live.