Cum l-a umilit Giovanni Becali pe Adrian Mutu3Foto© sport.ro

Cum l-a umilit Giovanni Becali pe Adrian Mutu

, 8 știri, 27 vizualizări

Cariera sportivă a lui Adrian Mutu ar fi trebuit să intre pe o pantă ascendentă în momentul în care s-a transferat la Chelsea. Talentat și bine văzut și bine primit, Adrian Mutu părea pe val, numai că, încetul cu încetul, totul s-a transformat într-un fiasco.

După ce a ajuns la Londra, mare iubitor de mașini scumpe fiind, Adrian Mutu și-a achiziționat un bolid de lux – Aston Martin Vanquish de 315.000 de euro. Problema lui Mutu a fost că… parca oriunde avea chef, sfidând, practic, legile de circulație, iar Giovanni Becali a povestit că jucătorul a plătit amenzi uriașe. ”O lăsa unde voia”, spune Giovanni Becali.

„Mutu era showman. Dacă se ținea de fotbal, era ca Ibrahimovic. Mutu a plătit un Aston Martin din amenzi! Deci el avea Aston Martin și a mai plătit un Aston Martin din amenzile făcute unde parca mașina la Londra. El o lăsa unde voia! Tu îți dai seama? Aveam un băiat pe care îl lăsasem acolo să aibă grjiă de Mutu. Și îmi dă telefon (…). Mutu, dacă mă asculta pe mine… Eu n-am putut și n-am mai putut și i-am trimis pe frati-miu (n.red. – Victor Becali) și Popescu acolo. Eram prea otrăvit de câte mi-a făcut”, a declarat Giovanni Becali la Digi Sport Matinal.