Cum motivează Toni Petrea schimbarea lui Adi Petre la pauză în Gaz Metan - FCSB© sport.ro

Cum motivează Toni Petrea schimbarea lui Adi Petre la pauză în Gaz Metan - FCSB

, 7 știri, 106 vizualizări

„Un rezultat bun, de moral. Am venit cu un moral bun după finala Cupei, cred că s-a văzut o dispoziție bună de joc astăzi. Avem de muncă, sunt multe lucruri pe care trebuie să le punem la punct. Le-am observat și astăzi și la meciul de Cupă. Ne înhămăm la o muncă pe care trebuie să o ducem până la capăt, nu e nicio problemă”, a spus Petrea la Look Sport.

Întrebat care a fost motivul înlocuirii lui Adi Petre la pauză, antrenorul roș-albaștrilor a pus decizia pe seama oboselii fotbalistului. Atacantul a fost vizibil deranjat de înlocuire, fiind surprins de camerele TV cu o privire abătută.

„Nu mă interesează discuțiile. Am făcut trei schimbări pentru că cei doi juniori s-au cam sufocat, au făcut o risipă mare de efort. Se vede că nu sunt încă la nivelul jucătorilor care au evoluat meci de meci. Adi la fel, la meciul de Cupă a făcut o risipă de efort destul de mare. A creat spații, astăzi la fel, a avut o evoluție bună, dar l-am simțit destul de obosit și am zis să nu riscăm o accidentare”, a declarat Petrea, care a adăugat faptul că „Încercăm să găsim cele mai bune soluții și cea mai bună poziție pentru el în teren”, a spus Petrea pentru sursa citată.