Cunoscut ca mare rapidist, Răzvan Lucescu s-a înscris în Programul Doar Dinamo București3Foto© libertatea.ro

Cunoscut ca mare rapidist, Răzvan Lucescu s-a înscris în Programul Doar Dinamo București

, 11 știri, 51 vizualizări

"Sângele apă nu se face! Răzvan Lucescu, Elita DDB... și mai mult decât atât. Mircea Lucescu a format oameni. Nu doar fotbaliști și antrenori, ci și caractere. Unul dintre oameni este Răzvan. Cel care a pășit pentru prima dată pe gazon trecând prin tunelul de sub tribuna a 2-a din Ștefan cel Mare, de mână cu tatăl său. Acolo a lovit pentru prima dată mingea de fotbal.

Primii pași în viață și primii pași în fotbal. Acum a făcut primul pas înapoi către locul în care s-a format. Și într-o zi va intra pe aceleași porți, alături de cel care l-a purtat pentru prima dată pe umeri, iar apoi de mână în Parcul Sportiv Dinamo. Pentru că de nimic nu-i este mai mult dor unui om realizat, decât de locurile natale", se menționează pe site-ul de socializare citat.

"Ștefan cel Mare este locul unde merită să se întoarcă nu doar ca oaspete, nu doar în vizită. Este locul de care aparține toată copilăria și adolescența lui, pentru că a fost jucătorul lui Dinamo. Avea 16 ani când a plecat de la Dinamo. Răzvan ne-a transmis că nu poate rămâne indiferent văzând ce se întâmpla cu clubul care l-a format. Și ne-a mai spus că se înscrie ca Elita, cu 1948 de euro/an, dar că acesta e doar începutul. Vor fi surprize și mai mari", se mai precizează în mesaj.